Мишинський ЗДО «Струмочок»(ясла-садок) Нижньовербізької сільської ради
Івано-Франківська область, Коломийський район

ІНФОРМАЦІЯ щодо умов роботи закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Струмочок» на період адаптивного карантину  спричиненого  коронавірусом COVID-19

ІНФОРМАЦІЯ щодо умов роботи закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Струмочок» на період адаптивного карантину  спричиненого  коронавірусом COVID-19

 

Для відвідування закладу дошкільної освіти на період адаптивного карантину  спричиненого  коронавірусом COVID-19, з метою забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя та збереження здоров'я дітей Вам необхідно чітко дотримуватись наступного алгоритму:

 

1. Прийом дітей до закладу здійснюється  з 8.00 до 8.50  ранку на центральному вході  у дитячий садок, батьки повинні бути у захисних масках  та дотримуватись дистанції, не допускати скупчення. Медична сестра вимірює температуру дитині  та робить записи у листі температурного скринінгу. Обробляє руки антисептиком батькам , запитує про стан здоров’я дитини та епідоточення. Помічник медичної сестри проводить дитину  до групи, допомагає перевзутися. Якщо температура вище 37.2 або наявні ознаки захворювання ,то дитина не допускається до відвідування дитячого садка.

2. Під час очікування проведення температурного скринінгу та  перебуваючи на території закладу Ви маєте дотримуватись дистанції  та  бути в респіраторі або захисній масці (у тому числі саморобній), так, щоб були покриті ніс та рот та гумових рукавичках. У разі відсутності індивідуальних захисних засобів  дитині не  проведуть температурний скринінг, відповідно  не допустять дитину до закладу.

3.  Заборонено приносити в заклад будь-які іграшки та предмети.

4.   Категорично забороняється заходити до (будь-яких приміщень закладу)  в тому числі і до групових приміщень. Забирати дитину Ви зможете з 16.00 до 17.00 год. Батьки телефонують вихователю й повідомляють, що очікують на дитину на ганку .Вихователь виводить дитину з будівлі до батьків.

5.   Якщо виникли сімейні обставини, і Вам необхідно забрати дитину із закладу раніше необхідно:

·  зателефонувати вихователю та повідомити час коли Ви будете перебувати біля центральних дверей  закладу;

Шановні батьки! У разі порушення  Вами даного алгоритму Вашу дитину не допускатимуть до  відвідування закладу. Дані протиепідемічні заходи, які впроваджуються для попередження  ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

 

Перепрошуємо за незручності. Дякуємо за розуміння!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *